Vad är evighetsrosor?

100% Naturliga Rosor`

Evighetsrosor är 100% naturliga rosor som har genomgått en konserveringsprocess för att bevara sin skönhet och färskhet som inte har ett behov av vatten eller solljus.

Vår process innebär stor omsorg och perfektion

Från odling

Rosorna skördas vid det optimala ögonblicket med naturlig skönhet från en av våra 180 000 m2 fält. Den nyskördade rosen går igenom en egenutvecklad process för att absorbera en specifik blandning av 100% växtbaserad och nedbrytbar konserveringsformula.

Behandlingsprocessen

Konserveringsvätskan ersätter sav och vatten inuti rosen och skapar effektivt en stillbild av naturen, vilket skapar en unik och 100% naturlig produkt. De konserverade rosorna förblir vackra och oförändrade i år utan vatten, ljus samtidigt som de nästan är underhållsfria.

Vår Insats + teknologi

Grundmetoden för att konservera rosor och växter har funnits i många år, men patenterades först som en industriell process av Tusen rosor för över 4 år sedan. Genom det hängivna arbetet från Tusen rosor-teamet har tekniken optimerats så vi idag kan vara med på ditt speciella ögonblick när du ger bort en gåva.

Röda rosor | Classic box Premium Tusen rosor
vad är evighetsrosor?

Skötsel och rätt användning av konserverade rosor

Beständiga och hållbara

Tusen rosor - konserverade rosor är extremt hållbara och långlivade. Med rätt skötsel kan du njuta av dina evighetsrosor i månader eller till och med år. Tusen rosor - evighetsrosor kräver varken beskärning eller bevattning.

De behöver bara

Undvika långvarig exponering för direkt solljus. Det enda underhåll produkten kräver är att du då och då tar bort damm, helst med en luftspray, luftblåsare eller alternativt genom att torka av med en mjuk trasa.

Fördelar med behandlade rosor

Underhållsfria

Långvariga och underhållsfria. Konserveringsprocessen innebär att rosorna inte behöver vatten eller ljus och behåller sin ursprungliga skönhet och fräscha utseende i månader eller till och med år.

Ursprunglig skönhet

Alla konserverade produkter från Tusen rosor är riktiga, naturliga rosor som har behandlats med en växtbaserad och nedbrytbar konserveringsvätska. Inga giftiga ämnen används.

Rosa rosor | Kvadrat box Tusen rosor

Vilka egenskaper har inte Tusen rosor naturligt konserverade rosor?

De är inte konstgjorda

Även om produkten genomgår en omvandlingsprocess som stabiliserar den naturliga växten använder vår process inte några komponenter som vanligtvis finns i konstgjorda blommor, såsom plast eller syntetiska tyger.

Våra produkter växer inte

För att säkerställa att växten behåller sin perfekta stund och upprätthåller utseendet på en levande växt stoppar konserveringsprocessen alla biologiska processer som främjar växtens åldrande.

Våra produkter är inte frystorkade eller uttorkade

Ingen av Tusen rosor produkter använder frystorkningstekniker för sin konservering. Frystorkning förstör egenskaper hos produkten som är viktiga för att den ska ha ett fräscht utseende.

De är inte giftiga

Alla våra produkter kan röras av husdjur och människor. De utgör ingen hälsorisk.