rosbox i evighetsrosor
100% NATURLIGA ROSOR

VAD ÄR EVIGHETSROSOR?

Evighetsrosor är 100 % naturliga produkter som har genomgått en konserveringsprocess för att behålla sin skönhet och fräschör utan behov av vatten eller solljus.

VÅR PROCESS INNEBÄR STOR OMSORG OCH PERFEKTION

FRÅN ODLING

Rosorna skördas på den idealiska punkten när det gäller naturlig skönhet från en av våra fält I Ecuador vid foten av vulkan Cayambe, några kilometer från huvstaden Quito. Den nyskördade rosen går in i en patentskyddad process för att absorbera en specifik blandning av 100 % växtbaserad och biologiskt nedbrytbar konserveringsformel.

BEVARANDET AV ROSOR

Konserveringsvätskan ersätter saften och vattnet i växten och bildar effektivt en stillbild av rosen, vilket skapar en unik och 100 % naturlig produkt. De bevarade rosorna förblir vackra och oförändrade i flera år utan vattning, solljus och praktiskt taget underhållsfria.

PRESTATION & TEKNOLOGI

Den grundläggande metoden för att konservera rosor har funnits i många år. Genom den dedikerade insatsen från Tusen rosor teamet har tekniken optimerats och förbättrats för att sen uppskalas till dagens effektiva och storskaliga drift.

evighetsrosor

SKÖTSELRÅD OCH KORREKT ANVÄNDNING AV EVIGHETSROSOR

BESTÄNDIG OCH HÅLLBAR

Tusen rosor konserverade rosor är extremt beständiga och håller länge. Med rätt vård kan du njuta av din naturliga produkt i flera år. Tusen rosor's ros arrangemang kräver inte beskärning eller vattning.

DE BEHÖVER ENDAST...

Undvik långvarig exponering för direkt solljus. Den enda skötseln som produkten kräver är att ta bort damm då och då, helst med en luftspray, luftfläkt eller alternativt dammning med en mjuk trasa.

FÖRDELEN MED EVIGHETSROSOR

FRI FRÅN UNDERHÅLL

Långvariga och underhållsfria. Konserveringsprocessen innebär att rosorna inte kräver vatten eller ljus och behåller sin ursprungliga skönhet och fräscha utseende i flera år framöver.

URSPRUNGLIG SKÖNHET

Alla konserverade produkter från Tusen rosor är riktiga, naturliga rosor som har behandlats med en växtbaserad och biologiskt nedbrytbar konserveringsvätska. Inga giftiga ingredienser används.

egenskaper evighetsrosor

VILKA EGENSKAPER HAR INTE TUSEN ROSOR'S NATURLIGA KONSERVERADE PRODUKTER?

DE ÄR INTE KONSTGJORDA

Även om produkten går igenom en omvandlingsprocess som stabiliserar den naturliga rosen, använder vår process inte några typer av komponenter som vanligtvis finns i konstgjorda blommor, såsom plast eller syntetiska tyger.

VÅRA PRODUKTER VÄXER INTE

För att säkerställa att växten håller sitt perfekta ögonblick och bibehåller utseendet som en levande växt, stoppar konserveringsprocessen alla biologiska processer som främjar växtens åldrande.

VÅRA PRODUKTER ÄR INTE FRYSTORKADE ELLER UTTORKADE

Ingen av Tusen rosor's produkter använder frystorkningstekniker för sin konservering. Frystorkning förstör egenskaper hos produkten som är viktiga för att den ska få ett fräscht utseende.

DE ÄR INTE GIFTIGA

Alla våra produkter kan beröras av husdjur och människor. De utgör ingen hälsorisk.

VILL DU VETA MER OM VÅRA EVIGHETSROSOR? KONTAKTA OSS.