Evighetsrosor

Evighetsrosor av högsta kvalitet

Evighetsrosor är både hållbart och snyggt – det är verkligen en trend som är här för att stanna med sin långa hållbarhet på upp till tre år! Hos Tusen rosor hittar du evighetsrosor av högsta kvalitet, odlade under schyssta förhållanden.

Ge bort en gåva som är där för att stanna. Evighetsrosor i rosbox från Tusen rosor som sätter standarden för evighetsrosor som utan tvivel ger en WOW effekt hos mottagaren.

Beställ evighetsrosor med leverans på din nominerade dag med leverans inom hela Sverige enda vägen till dörren med hemleverans.

evighetsrosor
evighetsrosor

Överraska den du älskar

Överraska den du älskar med en hjärtlig rosbox fylld med evighetsrosor denna alla hjärtans dag med denna unika, begränsade upplaga av kollektion från Tusen rosor®.

evighetsrosor
evighetsrosor

Långt ifrån varandra?

Överraska din kärlek med evighetsrosor i rosbox hela vägen till dörren med Tusen rosor. Vi levererar punktligt på din nominerade dag till hela Sverige.

Chocka och överraska med ett Tusen rosor arrangemang fyllt med evighetsrosor som garanterat ger en *WOW* effekt hos mottagaren.

3 års hållbarhet

Falska rosor är tråkiga, och vanliga rosor dör snabbt. Din lösning? Tusen rosor® evighetsrosor

Naturligt behandlade, lyxiga evighetsrosor som håller i upp till tre år.

KÖPA EVIGHETSROSOR ONLINE

Hos oss på Tusen rosor kan du köpa evighetsrosor online. Evighetsrosor passar utmärkt att skicka med posten så därför är det supersmidigt att köpa torkade blommor online. Betala med kort, klarna eller Swish i kassan – paketet skickas med PostNord direkt till din dörr. 

Välj ditt eget leveransdatum

Du kan enkelt fylla i ditt eget leveransdatum i varukorgen och få dina evighetsrosor levererade på ditt nominerade datum. Låt oss vara med på det där speciella ögonblicket!

Beställ din rosbox enkelt online

Hos Tusen rosor kan du enkelt beställa evighetsrosor online. Välj kollektion och hitta passande rosor i en box du vill skicka som blombud. Sedan är det bara till att skriva en hälsningstext som ingår i köpet av evighetsrosor hos oss från Tusen rosor och fylla i adress till mottagare. Efter det så är det bara att beställa så är du klar! Ditt blombud är i trygga händer och våra duktiga utbildade florister sammanställer din rosbox från Tusen rosor och levererar evighetsrosorna på ditt valda datum. Uppvakta nära och kära med evighetsrosor!

Skötselråd av evighetsrosor

Med minimal vård kan du njuta av dina evighetsrosor från Tusen rosor i upp till tre år. Det här en av de största fördelarna med våra rosor som inte behöver vatten, gödselmedel eller solljus.

  • Lägg inte rosorna i vatten. Komihåg att de är behandlade rosor och att de inte får utsättas för något vatten.
  • Placera inte rosorna där de kommer i direkt kontakt med solen som till exempel fönsterkarmen. 
  • Undvik att placera rosorna på ställen där det finns mycket fukt så som till exempel badrum och kök.

Varför evighetsrosor?

Bevarade rosor, även kända som evighetsrosor, är verkliga rosor som behandlats för att bibehålla sin skönhet och fräschör under en längre tid. Till skillnad från färska rosor, som vanligtvis bara varar i några dagar, kan evighetsrosor vara friska och vackra i upp till tre år eller mer.

Processen med att bevara rosor innebär att ta bort fukt från blommorna och ersätta den med en lösning av glycerin och andra konserveringsmedel. Detta hjälper till att sakta ner den naturliga förfallet och håller rosorna friska och livliga. Slutresultatet är en fantastisk bukett med evighetsrosor som bibehåller sin skönhet och fräschör långt efter att traditionella rosor har blivit bleka och dött.

Evighetsrosor i box är perfekta för människor som vill njuta av skönheten i färska rosor utan att behöva oroa sig för att ständigt byta ut dem. De gör utmärkta gåvor till speciella tillfällen som födelsedagar, årsdagar och helgdagar, alla hjärtans dag och är också ett populärt val för att dekorera hem, kontor och andra utrymmen.

Förutom deras långvariga skönhet är evighetsrosor också miljövänliga. Till skillnad från färska rosor, som måste odlas, skäras och transporteras till marknaden, kräver bevarade rosor mindre mark, vatten och andra resurser. Detta gör dem till ett hållbart alternativ till traditionella blommor.

Det finns många olika typer av evighetsrosor tillgängliga, inklusive klassiska röda rosor, romantiska rosa rosor och vita rosor. Tusen rosor erbjuder också rosor med anpassade färger, så att du kan välja den färg och stil som bäst passar din smak och stil.

Slutsatsen är att evighetsrosor är ett underbart val för vem som helst som älskar skönheten i färska rosor men vill njuta av dem under en längre tid. Oavsett om du söker en speciell gåva till någon du älskar, eller bara vill lägga till en touch av elegans i ditt hem eller på ditt kontor.