Välkommen till Tusen Rosor - Din destination för lyxiga evighetsrosor! Vi är ett företag som grundades 2020 med en vision om att erbjuda lyxiga evighetsrosor till kunder över hela Europa via e-handel. Vårt mål har alltid varit att leverera rosor av högsta kvalitet, som inte bara är vackra utan också hållbara, så att du kan njuta av deras skönhet i många år framöver.

Vår Vision

Vår vision är att förvandla traditionell blomsterhandel genom att erbjuda ett utbud av evighetsrosor som är lika tidlösa som kärleken och vänskapen de symboliserar. Vi tror på att skapa minnesvärda stunder och känslor genom att erbjuda det allra bästa av naturens skönhet, bevarad för evigt. Våra rosor är inte bara en present, de är en förlängning av känslorna och ögonblicken du vill bevara för alltid.

Våra Lyxiga Evighetsrosor

Vi är stolta över att erbjuda ett noga utvalt sortiment av evighetsrosor, noggrant handplockade för deras skönhet och kvalitet. Våra evighetsrosor är speciellt behandlade för att behålla sin naturliga skönhet år efter år, utan att kräva någon särskild skötsel. Du behöver inte vattna dem eller oroa dig för att de vissnar. Våra rosor är redo att förtrolla dig med sin prakt så länge du önskar.

Hållbarhet

Vi är fast beslutna att vara en miljövänlig och ansvarsfull aktör inom blomsterindustrin. Våra evighetsrosor är odlade med hänsyn till hållbarhet och vi strävar efter att minimera vår påverkan på miljön. Genom att välja Tusen Rosor, bidrar du till att bevara vår värld för kommande generationer samtidigt som du njuter av lyxen av evighetsrosor.

Vårt Team

Bakom Tusen Rosor står ett passionerat och dedikerat team som delar en gemensam kärlek för skönhet och elegans. Vi arbetar hårt varje dag för att säkerställa att ditt köp och din upplevelse med oss är enastående. Om du har några frågor, funderingar eller särskilda önskemål, tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för att göra din upplevelse så minnesvärd som möjligt.

  KONTAKT

  Vill du skicka brev till oss på tusenrosor.se gör du det till adressen:
  Tusen rosor AB
  Bangatan 9b
  214 26 Malmö
  Sverige


  Besöksadress:
  Bangatan 9b
  214 26 Malmö
  Sverige


  Mejlkontakt: admin@tusenrosor.se
  Psst! Du får snabbare hjälp om du kontaktar oss via kontaktfomuläret, det hittar du här.


  Presskontakt med tusenrosor.se: admin@tusenrosor.se.

  Tusenrosor.se med det juridiska namnet Tusen rosor AB (Org: 559244-3880)