Hur ser behandlingsprocessen ut?

Har du någonsin önskat att du kunde spara rosorna från den speciella personen för alltid eller åtminstone under lång tid. Då skulle du kunna minnas och njuta av ögonblicket i flera år framöver. Konserverade rosor även kända som evighetsrosor är här för att uppfylla det.

De plockas i sin absolut fylligaste och vackraste toppblomning. Därefter sänks stjälkarna i konserveringsformeln i flera dagar tills lösningen har ersatt all vatten i rosen. Konserverade rosor som namnet antyder är riktiga rosor som med hjälp av en vetanskaplig process bibehåller sin form, färskhet och mjuka kronblad.

Efter behandlingen kommer rosorna att kännas och även se likadana ut, precis som när de skördades i många år framöver. Fantastiskt va?

Vår gård vid vulkanen Cayambe

Våra rosor odlas i Ecuador vid foten av vulkanen Cayambe, några kilometer från huvudstaden Quito. Cayambe. Cayambe är en av de bästa platserna i världen för att odla färska rosor av högsta kvalitet på grund av sin höga höjd (2850m) och direkt exponering för solen på ekvatorn. Den här gården producerar historiskt färska rosor av överlägsen kvalitet. Vi lägger stor vikt vid att varje ros som kommer med ditt Tusen rosor ® arrangemang är så estetiskt tilltalande som möjligt.

Ta mig till vanliga frågor och svar