Vi presenterar en notabel kombination, rosor och hållbarhet.

Lyft dina rosor till en helt annan nivå. Överraska med rosor som varar år efter år. Låt din kärlek påminnas om elegansen och beundran varje dag.

Hur ser behandlingsprocessen ut?

Den unika konserveringstekniken innefattar följande 3 grundläggande steg:

  1. Rosorna skördas vid den idealiska tidpunkten när det gäller naturlig skönhet från en av våra 7000.0m2 fält som befinner sig vid foten av vulkanen Cayambe.
  2. De nyskördade rosorna går in i en egen process för att absorbera en specifik blandning av 100 % växtbaserad och biologiskt nedbrytbar nektar.
  3. Den biologiskt nedbrytbara nektarn ersätter vätskan i rosen och bildar effektivt en stillbild av rosen, vilket skapar en unik och 100 % naturlig produkt. Rosorna som bevaras förblir vackra och oförändrade utan behov av vattning och solsken, och de blir i stort sett underhållsfria.

Vår gård vid vulkanen Cayambe

Våra rosor odlas i Ecuador vid foten av vulkanen Cayambe, några kilometer från huvudstaden Quito. Cayambe. Cayambe är en av de bästa platserna i världen för att odla färska rosor av högsta kvalitet på grund av sin höga höjd (2850m) och direkt exponering för solen på ekvatorn. Den här gården producerar historiskt färska rosor av överlägsen kvalitet. Vi lägger stor vikt vid att varje ros som kommer med ditt Tusen rosor ® arrangemang är så estetiskt tilltalande som möjligt.

Ta mig till vanliga frågor och svar