Hur du tar hand om din torkade bukett

Vår kollektion av torkade buketter har en stor variation av färger och texturer. Torkade blommor har snabbt tagit fart i popularitet och erbjuder ett långvarigt alternativ till traditionella blommor. Nu när du har din bukett får du några snabba tips för att hålla dina torkade blommor snygga. Med rätt skötsel kan torkade stjälkar hålla i ett år eller mer!

1. Ludd upp dina torkade blommor

Vår torkade bukett levereras med snyggt bundna blommor för att hålla dem snygga så länge som möjligt. Vi rekommenderar att du behåller buketten bunden, men att stjälkarna fluffas upp lite för att den ska se ut precis som de som finns på vår webbplats. Torkade blommor är känsliga, så var försiktig!

2. Håll den borta från direkt solljus

Förvara buketten inomhus, utanför tuffa miljöer och direkt solljus. För mycket tid i solen gör att stjälkarna börjar tappa sin färg, eller så kan de gå sönder eller mögla.

3. Vattna inte

Låt dina blommor lysa den här säsongen med dessa handgjorda torkade buketter. Placera dem bara i vasen och låt stjälkarna lysa!

4. Klipp av stjälkarna efter behov

Klipp stjälkarna i olika längder för att få en mer organisk känsla. Ju fler variationer i höjd, desto vackrare blir ditt arrangemang.

5. Undvik fukt

Torkade buketter är känsliga och gillar inte fukt. Förvara den på en sval plats för att säkerställa att den lever ett långt och tillfredsställande liv!