Vad är evighetsrosor?

Evighetsrosor växer i popularitet eftersom de är iögonfallande och ger fantastiska gåvor. Lär dig allt om stegen i bevarandeprocessen och fördelarna med denna unika muntliga gåva. Evighetsrosor är rosor som genomgår förberedelser för att göra det långvarigt. Processen att konservera rosor skiljer sig från att bara torka. När människor torkar blommor hänger de vanligtvis upp och ner i några dagar till en vecka, vilket uttorkar stammen och blomningen ordentligt.

Varför är evighetsrosor den perfekta gåvan?

Torkade rosor har inte mycket varaktig kraft. Ännu värre, de blir spröda och har inte mycket färg. Det betyder att de inte är estetiskt tilltalande och de bryter lätt genom regelbunden användning. Torkade blommor är inte helt uttorkade så att kronbladen kan falla av. Du kanske kan hålla rosor på detta sätt i några månader, men förvänta dig inte att de ska vara längre.

Så länge konserveringsprocessen görs korrekt, förvänta dig att konserverade rosor ser otroligt levande ut samtidigt som de bibehåller sin hållbarhet.

Det är viktigt att bevara bladen ordentligt när de är som bäst. En naturlig växt bibehåller många skönhetsegenskaper när den är långtorkad eller konserverad så snart processen är klar. Att bevara färska blommor på toppen av sin skönhet gör det möjligt att skapa långvariga florala arrangemang som ser 100% naturliga ut. Växtbevarande är en miljövänlig process som ersätter rosornas naturliga vätska med konserveringsmedel. Processen tar färska rosor och gör att de håller mycket längre än torkade blommor.

Vad är fördelarna? 

Den främsta fördelen med konserverade rosor är hur länge de håller. Det är också bra att de, när de väl är konserverade, inte behöver vatten eller solljus. Det gör rosor som denna lämpliga för ett brett utbud av applikationer.

De är också fantastiska för gåvor eftersom människor värnar om rosor och vill ha dem så länge som möjligt. Att ge någon konserverade rosor som en del av ett arrangemang är särskilt betydelsefullt. De behöver inte heller någon särskild vård, vilket gör dem stressfria för mottagarna. De kan beundra rosorna utan att behöva oroa sig för att hålla dem snygga.

Hur länge håller evighetsrosor?

Du kan bestämma dig för att placera dina konserverade rosor på en hylla eller ett bord, där de kan hålla mellan ett och tre år. Vissa konserverade rosarrangemang kommer i slutna höljen, vilket gör att de håller maximalt. Dessa typer av blommor lägger till något speciellt i alla rum och miljöer, vilket skapar vacker heminredning eller muntlig konst.

Ingenting slår en ross skönhet. Om du älskar rosor vill du få bevarandefördelarna. De gör också exceptionella gåvor på grund av sin skönhet. Och de är den perfekta Alla hjärtans dag-presenten, eftersom rosorna är 100% äkta men mycket mer hållbara än en vanlig bukett med färska rosor!

Beställ från experterna

Hos Tusen rosor AB är vi specialister på  evighetsrosor och gör vårt bästa för att din beställningsupplevelse hos oss blir perfekt och att ditt köp alltid är något du eller dina nära och kära kommer att värna om. Varför ge någon rosor som knappt räcker när du kan få dem en gåva som kommer att ha dem i vördnad i flera år?

Rosor är en klassiker och att bevara dem ger mottagaren ett sätt att njuta av sin skönhet i många år framöver. Konserverade rosor är ett överlägset alternativ till torkade blommor som varar många gånger längre än färska blommor. Kontakta oss gärna om du har frågor om vår process, eller gör din beställning nu.

 Vad är evighetsrosor?