Rosor som håller tre år

Allt du behöver veta om evighetsrosor

Rosor är en populär gåva som uttrycker tillgivenhet från avsändare till mottagare. Tyvärr håller traditionella rosor inte så länge. En färsk gäng rosor kommer att hålla i ungefär en vecka innan den vill och måste kastas. Denna korta livslängd kommer helt enkelt inte att göra om meddelandet du försöker förmedla är odödlig kärlek. Lyckligtvis har du evigheten rosor för det. Dessa evighetsrosor kan hålla i tre år samtidigt som de behåller sin ungdomliga och livliga rosskönhet.

Vad är evighetsrosor?

Evighetsrosor kommer från Ecuador, där varje ros är noggrant odlade för jämn kvalitet. När blommorna blommar, klipps de från stammen och transporteras till Sverige. Därifrån går rosorna genom skräddarsydda processer inklusive bad och färgpigmenteringar som gör att de kan behålla sina överdådiga rosor under en relativt längre tid. Denna patenterade konserveringsmetod är det som gör evighetsrosorna unika.

Har de verkligen en så lång hållbarhet?

Med alla gimmicks och gag-gåvor där ute kan vi inte skylla på någon för att vara skeptisk till att evighetsrosor är verkliga. Det korta svaret är att evighetsrosor är legitima, eftersom de är riktiga rosor som har bevarats vid sin topp av färskhet.

Med detta sagt kan du inte förvänta dig att dessa lyxrosor behåller sin naturliga doft och fräscha utseende utan ordentlig skötsel och underhåll. För att dina evighetsrosor ska leva upp till sin maximala livslängd, vill du följa dessa grundläggande underhållstips:

  • Undvik att vattna rosorna
  • Undvik att utsätta dem för direkt solljus
  • Förvara arrangemanget i rumstemperatur
  • Undvik att ta bort locket från lådans sida eller botten

 

Förutom dessa tips bör du också regelbundet och försiktigt borsta rosorna för att avlägsna dammpartiklar som har ackumulerats. Slutligen hantera arrangemanget försiktigt eftersom rosorna är känsliga. Lägg inte något ovanpå rosorna eftersom även de minsta föremålen kan skada eller krossa dem.

Fördelarna med evighetsrosor

Den mest uppenbara fördelen med evighetsrosor är att du får njuta av de i många år - till skillnad från färska blommor, som vanligtvis inte kan gå mer än en vecka innan deras skönhet bleknar och de torkar ut. Tack vare de banbrytande konserveringsmetoderna som vi använder får du samma autentiska känsla av ett rosarrangemang i upp till tre år.

Eftersom de håller längre får du mer valuta för pengarna om du väljer evighetsrosor framför vanliga rosor. I genomsnitt förväntar du dig att betala 600 kr för ett dussin rosor, kanske mer beroende på årstid. Det är 600 kr för något du kommer att njuta av i en vecka och sedan slänga efteråt.

En längre livslängd innebär också mindre slöseri, en vinn-vinn-situation för människor och miljö. I stället för att köpa rosor flera gånger om året för att dekorera ditt hem eller kontor, behöver du bara göra det en gång om året med dessa härliga rosor.

Evighetsrosor ger fantastiska gåvor och dekorationer. De har lågt underhåll och ett bättre värde för pengarna, och de är autentiskt vackra. Du kan också beställa dem online, vilket ger en bekvämhetsfaktor!