Letar du efter en gåva som varar mycket längre än en vecka? Våra underbara bevarade rosor ser fantastiska ut i en mängd olika buketter och färger med en livslängd på upp till tre år.Vi förbereder noggrant dessa vackra rosor för att fånga din uppmärksamhet mycket längre en konventionella rosor.

Vad är skillnaden mellan torkade rosor och konserverade rosor?

Rosor torkas genom att hänga dem upp och ner under en längre tid, vanligtvis dagar eller till och med veckor. Torkade rosor är spröda, lätt brytbara och saknar de hisnande naturliga färgerna som konserverade rosor har. Processen som används för att skapa de torkade kronbladen skiljer sig också väldigt mycket från den process som används för att tillverka konserverade rosor. Du kan förvara dina torkade blommor i skyddande behållare, men om de stöts eller förstörs kommer dina torkade blommor att splittras det här är inte fallet med evighetsrosor från Tusen rosor. Våra konserverade rosor ser ut som den äkta varan och känns även som helt naturliga rosor men med en fördel att de har en hållbarhet på upp till tre år. 

Hur länge kommer våra evighetsrosor att se fräscha ut?

Bevaringsprocessen fångar naturliga växters naturliga skönhet.Sedan skärs de vid sina vackraste ögonblick och sedan läggs rosorna i en glycerolförening som återfuktar kronbladen och stammen och ersätter växternas naturliga saft. När processen är klar bevaras resultaten rosor som kan användas i en mängd olika applikationer. Dessa blommor behåller sin naturliga skönhet och livfulla färger samt sina mjuka flexibla kronblad.

Du kan förvänta dig att dina konserverade rosor håller i ett till tre år. Ju mer du skyddar dina bevarade rosor, desto längre håller de. Miljöförhållandena har mycket mindre inverkan på konserverade rosor än på torkade rosor.

Våra rosor är 100 procent riktiga och 100 procent naturliga. Vi har en mängd olika samlingar med gåvor som passar alla hjärtans dag, mors dag, förlovningar, examen eller något annat tillfälle du normalt firar med en bukett rosor. Bara den här gången kan gåvan förbli i centrum i upp till tre år! Låt dina nära och kära veta att du alltid tänker på dem med en gåva konserverade rosor.